Vlucht 18 mei. Naar Leer, over blauwe stad.

Vluchtje naar Leer.

  Deze keer een avondvluchtje naar het buitenland, met 3 enthousiaste en leuke meevliegers (zie hiernaast en hierboven). We gingen niet zo ver het buitenland in hoor, maar net over de grens, aan de oever van de Ems, naar Flugplatz Leer-Papenburg (EDWF). Ideaal om landingen te oefenen, want een stuk goedkoper dan in Nederland. En uiterst vriendelijke medewerkers op de toren.
Het was leuk om weer eens touch & go’s te doen.  Al een tijd niet meer gedaan. Bovendien, aan de landing valt altijd nog wel wat te perfectioneren.

Terwijl ik circuitjes draaide genoten mijn passagiers van de Kaffee mit Kuche in het vliegveld restaurant. Helaas was de keuken niet meer open. Ik had eigenlijk verwacht dat we daar nog wel een stevig soepje konden nuttigen, maar niet dus.

De reis ging over de toekomstige Blauwe Stad. Bea heeft vorige week de kraan opengezet, en dat is te zien. Het staat al een beetje onder water (zie hieronder). 

Bij de terugvlucht vroeg ik een entry via het Zuidlaardermeer aan. We mochten vervolgens direct op final voor baan 23. Achter de Cirrus aan, die ook net terugkwam van Leer.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *