Bianca naar Eindhoven, 28 april 2009

Bianca is ongeneeslijk ziek. Haar droom is om nog eens een bedevaart naar Lourdes mee te maken samen met haar man.
De stichting Dream Foundation helpt om die droom te vervullen. Bianca zal met een speciaal voor bedevaartgangers georganiseerde reis mee. De vlucht naar Lourdes vertrekt vanaf Eindhoven Airport.
Om haar een lange autoreis te besparen vliegen we vanaf Eelde naar Eindhoven.
In de Cirrus is dat een comfortabele reis van iets minder dan een uur.

Het is vandaag een erg regenachtige dag, maar de bewolking zit op 3000 voet en het zicht is 7 km of meer, dus de vlucht kan doorgaan. Het wordt een rustige vlucht, op Eindhoven schijnt het zonnetje alweer en we maken een zachte landing op runway 22. Vervolgens worden we zeer vriendelijk ontvangen door een mevrouw van het ground handling bedrijf Viggo. Ze begeleid ons naar de uitgang waar de limousine klaar staat die Bianca en haar man naar het hotel brengt. De vlucht naar Lourdes zal vroeg de volgende ochtend vertrekken.


Bij Eindhoven is het mooi weer

Lees verder Bianca naar Eindhoven, 28 april 2009

Steven’s verassingsvlucht: Oostwold – Texel – Ameland, 18 april 2009

"Radio Oostwold, Papa Hotel Echo Alpha Hotel, VFR from Eelde, request aerodrome information, ik kom hier om Steven Klaassens op te pikken". Zo meldde ik me bij vliegveld Oostwold aan. Steven is jarig en staat nietsvermoedend op het vliegtuig met zijn luchtvaartscanner. Hij is naar het vliegveld ‘gelokt’, want de vlucht is een verrassing voor hem. Dat was het zeker, toen hij via de radio hoorde dat het eraan komende vliegtuig speciaal voor hém kwam!

Lees verder Steven’s verassingsvlucht: Oostwold – Texel – Ameland, 18 april 2009