Rondje Nederland 23 april

Een geweldige dag! Het weer zat mee. Het was een gezellige, leuke en leerzame vlucht met z’n drieën.

De vlucht startte zaterdagochtend vanaf een rustig Eelde.  Bestemming Maastricht-Aachen Airport. Na anderhalf uur maakte Vincent daar een zachte landing, met tailwind. Was wel even zoeken naar het havenkantoor en de tank-baas. Maar het is allemaal gelukt, en de uitsmijter met koffie smaakte prima. Jeroen vloog vervolgens via Uniform departure, via België, over Dordrecht, naar vliegveld Midden-Zeeland. Leuk vliegveld, gezellige drukte. Het laatste stuk (gevlogen door ondergetekende) ging eerst langs enkele Deltawerken en vervolgens de kust volgend: Hoek van Holland, Scheveningen, Zandvoort, IJmuiden en Castricum. Bij Castricum landinwaarts gekoerst, via Uitgeest naar Medemblik. Daar het IJsselmeer overgestoken en toen rechtstreeks naar Eelde. Approach via Victor Zulu. Bij het binnenvliegen van de CTR kregen we meteen al een klaring om te landen!! Kun je nagaan hoe rustig het was op Eelde.

Is voor herhaling vatbaar!!
Johan

In de landing voor Maastricht-Aachen Airport


Stormvloedkering Oosterschelde


Haringvlietdam


Pier van Scheveningen


Weer land in zicht na oversteek IJsselmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *