Vlucht 10 april

Blij dat we gegaan zijn. Ik zag het eerst somber in met het weer. De vlucht was al uitgesteld van 11 uur naar 3 uur ’s middags. Maar om twee uur zat er nog bewolking op 700 voet boven Zuid-West Friesland. En er kwam nog een pluk stratus aan. Om 15.49 zijn we toch vertrokken. En dat was maar goed ook, want het weer was prima boven Friesland en het is een fantastisch leuke vlucht geworden.

Deze vlucht was met Dirk en zoon Eric uit Sneek, respectievelijk Idskenhuizen. Geweldig leuke mensen om mee te vliegen, heel enthousiast. En Dirk wist als Tros Weerman van het Jaar 2004 goed te voorspellen dat het weer nog helemaal zou opklaren vanmiddag. Ik had zo mijn twijfels, maar Dirk had wél gelijk!
Om 17.14 stonden de wielen weer op runway 23. En ondanks de 15 knopen crosswind een zachte landing, dus daar was ik best wel tevreden over.

Hieronder een paar foto’s van de vlucht:


Kustlijn van Friesland met Stavoren


Hindeloopen


Nieuwbouw in Sneek


Sneek, Stadsfenne


Snekermeer


Sneek


Tjeukermeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *